contact

4 reacties op contact

 1. Charles Dumas schreef:

  Dag Leo,

  Dank voor een genoeglijke avond. Ik had nog uren kunnen luisteren naar je verhalen over Berlijn. Er doet zich vast nog wel eens een gelegenheid voor. Ik heb nu al een paar blogs gelezen en daar erg van genoten. Je typeert de stad treffend. Je verhalen over de herdenking van Die Wende zijn mooi. Ik moest steeds denken aan mijn zestienjarige dochter die aan de hand van een fanatieke geschiedenisleraar erbij was toen 25 jaar Wende werd gevierd. De lieve meid kwam stralend en dolenthousiast thuis. De afgelopen dagen heb ik als een spons de stad opnieuw geabsorbeerd. Wat een feest.

  Voor nu de beste groeten en tot zien,
  Charles

 2. Jan Kreuger schreef:

  Heb goede herinneringen aan Berlijn, dat ik ken van voor en na de muur. Dit geldt ook voor Café Bleibtrue in de Bleibtreustrasse. Verder vele herkenbare punten.
  Ik heb echter ook een ander vraag: heb je RSS feed post gelezen en ik heb hetzelfde probleem. Ook ik ben een beginneling en zo te zien werkt de door jou gevonden oplossing prima. Vraag is in welke file je jouw scriptje hebt geplaats en wat de functie is van de /feed map. Met dank voor je reactie,
  Jan Kreuger

 3. Robert Laan schreef:

  Hi Leo,
  Leuk jouw artikel in de Volkskrant. Ik ben eind September in Berlijn, ik loop dan de marathon daar. Is het mogelijk elkaar weer even te treffen? Mijn vrouw en ik zijn veel in Berlijn geweest vooral rond de Wende heb ik er veel marathons gelopen. Hoop dat je dit bericht ontvangt, je emailadres dat ik had uit 2006 bestaat niet meer denk ik.

  Groeten

  Robert Laan
  Gewoond: Plantenoord 300 Den Haag.

 4. Jobs Linthorst schreef:

  Beste Leo,

  Dag Leo,

  2 jaar geleden ontmoette ik je in op het EOS in Slovenie. Visitekaartje natuurlijk verloren, maar wist je via internet te traceren. Eind september begin oktober ben ik in Berlijn met 9 vrienden ( leesclub “het genot”). Ik moet voor de zondagochtend een programma + lunch organiseren. Heb jij een goed idee? Wij vliegen om 17.00 terug naar a’dam

  met vriendelijke groet
  Jobs Linthorst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.